Verwarming en CV Ketel onderhoud

Gro-We biedt u op het gebied van verwarming, ruime keus en vele voordelen, wij installeren, onderhouden en repareren verwarming en aanverwanten. Ook het plaatsen van boilers en het aanleggen van vloerverwarming is mogelijk bij Gro-We.

Offerte aanvragen

Sanitair

Gro-We biedt u op het gebied van Sanitair vele voordelen, zo zijn wij gespecialiseerd in het aansluiten, onderhouden en repareren van sanitair. Gro-We biedt in alle disciplines, een perfecte afstemming van kennis, in een ruim assortiment van topkwaliteit.

Offerte aanvragen

Airco

Gro-We doet de levering, installatie en onderhoud en het is zelfs mogelijk om de units via ons in te kopen. In ons assortiment vind u onder andere Compact systemen, Split Airco´s en MultiSplit Airco´s.

Offerte aanvragen

Riolering

Gro-We biedt u op het gebied van riolering, de mogelijkheid om vakkundig en precies uw riolerinsstelsel aan te laten leggen. Ook plegen wij klein onderhoud en reparatie aan ‘eigen’ riolering en bestaande rioleringen en plaatsen we vetafscheiders gecombineerd met slibvangputten.

Offerte aanvragen

Zinkwerk

Gro-We verzorgt de aanleg en vervaardigingen van zinken daken en koperen dakgoten op maat. Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Offerte aanvragen

Grote projecten

We zijn ervaren in het plannen en uitvoeren van grote projecten voor particulier en zakelijk en komen graag in contact met u als u een aanstaand project met ons wilt bespreken.

Offerte aanvragen